کلاس های خلاقیت

در راستای رشد خلاقیت و نوآوری و لزوم جدی این مقوله در جامعه ی کنونی مان شرکت سرزمین ذهن زیبا اقدام به برگزاری یکسری کارگاه های رشد خلاقیت با محوریت بازیمی نماید.
امکان برگزاری این کارگاه ها در مؤسسات، شرکت ها و مدارس می باشد.
برای اطلاعات بیشتر با شماره ی 88482038 یا با آدرس ایمیلinfo@LBmind.com در ارتباط باشید.

 

* سابقهی فعالیتهای فرهنگی و آموزشی شرکت «سرزمین ذهن زیبا»*            

     شرکت «سرزمین ذهن زیبا» فعالیت خود را در سال 1388 با اهداف فرهنگی – آموزشی (برای همه‌ی گروه‌های سنّی، از نوزاد تا سالمند) آغاز نمود و تا به امروز، به یاری خداوند منّان، با برنامه‌ریزی صحیح و هدفمند و با پای‌بندی به اهداف و اصول اوّلیه‌ی خود، علی‌رغم تمامی ناملایمات و مشکلات تحمیلشده، به کار خود  ادامه داده و حتی توانسته است دایره‌ی فعالیت خود را گسترده‌تر نموده و پا به عرصه‌ی تولید بازی‌های فکری، برگزاری کارگاههای آموزش بازیهای فکری و برگزاری کارگاههای هوش و خلاقیت نیز بگذارد.

     خلاصهای از فعالیتهای ذکرشده به شرح زیر به اطلاع میرسد:

* ردهی سنی کودکان و نوجوانان:

– برگزاری کلاسهای سالیانهی آموزش بازیهای فکری در مدرسهی “ایرانیان” (1391-1392)

– برگزاری کارگاه آموزش بازیهای فکری در مجموعه مدارس “سلام” (1391-1392)

– برگزاری کارگاه آموزش بازیهای فکری در مجتمع آموزشی “منظومهی خرد” (1392 و 1393)

– برگزاری کارگاه آموزش بازیهای فکری و هوش و خلاقیت در مهد کودک “همنوا” (1392 و 1393)

– آموزش خلاقیت در حلّ مسأله برای تیم المپیاد ریاضی و تیم المپیاد کامپیوتر در باشگاه دانشپژوهان جوان

– آموزش استراتژی حلّ مسأله و منطق برای تیم المپیاد کامپیوتر دبیرستان فرزانگان 1 در پایههای اوّل، دوّم و سوّم

– آموزش خلاقیت ریاضی و استراتژی حلّ مسأله در طرح ملّی دوست علمی (برگزارشده توسط بنیاد ملّی نخبگان) در استانهای: قزوین، زنجان، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، کرمانشاه، اردبیل و کهکیلویه و بویراحمد

– آموزش استعداد تحصیلی:

دبیرستان­های : علّامه حلّی 1 ، علّامه حلّی 2، علّامه حلّی 4، علّامه طباطبایی واحد advance، علّامه طباطبایی واحد کارگر، علّامه طباطبایی واحد ملاصدرا، کوشش، فرزانگان 7 (ایوانک)، ابن سینا (دخترانه)، سلام دیباجی و صادقیه، سلام سبز، مفید و…

* ردهی سنی بزرگسالان:

– حضور مداوم و فعّالانه در “همایشهای سالیانهی مدیران” (1390-1393)

– برگزاری سمینار و کارگاه آموزش بازیهای فکری در “کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان” (1391)

– برگزاری کارگاه آموزشی و مسابقات بازی فکری “کوریدور” (1392)

– برگزاری کلاسهای دورهای هوش و خلاقیت (20 جلسه) در مجتمع صنعتی “نفیس نخ” (1392-1393)

– برگزاری کارگاه هوش و خلاقیت در مجتمع انرژی هستهای نطنز (1394)

– آموزش استراتژی حلّ مسأله در دورهی دانش­افزایی دبیران ریاضی مراکز استعدادهای درخشان کشور

– آموزش طراحی و تجزیه و تحلیل بازی برای تیم المپیاد دانشگاه علوم پزشکی ایران

– تدریس استعداد تحصیلی برای کنکور دکتری

– آموزش استراتژی حلّ مسأله در طرح ملّی تفرّج در ریاضی

– آموزش خلاقیت ریاضی در دوره­های ضمن خدمت معلّمین ناحیهی 1 کرج

– آموزش خلاقیت ریاضی در دوره­های ضمن خدمت معلّمین شهرستان بهشهر

– برگزاری کارگاه حلّ مسأله و خلاقیت برای مدیران ارشد شرکت های خصوصی وابسته به شرکت نفت

* برخی از تألیفات (مهندس حمیدرضا زیارتی باهر):

– طراحی طرح درس­های طرح ملّی تفرّج در ریاضی

– کتاب­های فراتر 1 و 2  (هوش و خلاقیت) برای سازمان ملّی پرورش استعدادهای درخشان

– کتاب کمک آموزشی ریاضی اوّل و دوّم و ششم ابتدایی به همراه مولفین کتب ریاضی

– 4 جلد کتاب سرگرمی­های خوشگوار  (انتشارات خوشخوان)

– کتاب معماهایی برای تیزهوشان برای دانش­آموزان راهنمایی (انتشارات فرهیختگان دانشگاه)

– کتاب معماهایی برای تیزهوشان برای دانش­آموزان دبیرستانی (انتشارات فرهیختگان دانشگاه)

– طراحی معما برای مجلهی دانستنی­ها (حدود 2 سال)

– طراحی معما برای رشد نوآموز، رشد دانشآموز و رشد نوجوان و…

 

شرکت«سرزمین ذهن زیبا»، در راستای ارتقای سطح فکری و فرهنگی هموطنان عزیز،سرفصلهای آموزشی کارگاههای «بازی، خلاقیت، زندگی» خود را به شرح زیر تقدیم مینماید:

1) ارائهی نکاتی مفید و پایهای، پیرامون اهمیت خلاقیت در همهی ارکان زندگی، از کار تا امور شخصی: در این بخش، مدرّس سعی میکند تا اهمیت برگزاری کارگاه را برای شرکتکنندگان تشریح کرده و ایشان را  به استفادهی هرچه بیشتر از تواناییهای، تحریک و تشویق میکند.

2) بازگویی مطالب تئوریک در زمینهی خلاقیت: ارائهی برخی مطالبِ نظری و تئوریک (در حدّی که خارج-  از حوصلهی جمع نباشد) در هر کارگاهی، به عنوانِ پشتوانهی فکری و علمی آن کارگاه، ضروری مینماید. مدرّس سعی خواهد کرد مطالبی خلاصهشده و جذّاب دربارهی خلاقیتِ بیانتها و امکانِ آموزشِ خلاقیت در سنینِ مختلف، برای شرکتکنندگان بیان نماید.

3) درگیر کردنِ حسّهای مختلفِ افراد: با توجه به این که حواسّ پنجگانهی ما، ورودیهای ذهنِ ما هستند و ما تمامی اطلاعاتِ موردِ نیاز خود را از طریقِ آنها به دست میآوریم، بسیار مهم است که بر روی حواسّ خود تسلّط و تمرکز کافی داشته و بتوانیم آنها را در لحظاتِ سرنوشتساز، به بهترین شکلِ ممکن به کار بگیریم. در  این بخش، سعی بر آن خواهد بود که با ارائهی روشهایی، حسّهای پنجگانهی افراد شرکتکننده در کارگاه، به-نحوِ احسن، درگیر شوند.

4) آموزش چند بازی فکری استراتژیک: در این بخش، مدرّس سعی میکند شرکتکنندگان را روبروی یکدیگر قرار داده و با استفاده از بازیهای فکری استراتژیک از قیبل کوریدور، کوییکسو، پیلوس و غیره، ایشان را وادار به دیدن راهحلهای مختلف و پیدا کردن امکانات گوناگون برای دستیابی به موفقیت نماید. در چنین بازیهایی،  فرد باید با یک برنامهریزی دقیق و در عین حال منعطف، اندک اندک پیش رفته و در پایان، پیروزی را به دست- آورد.

5) آشنایی با چند نمونه بازی فکری انتزاعی و ذهنی: در این بخش، با استفاده از چند بازی فکری ویژه،از قبیل استوژیت، ایماژیدس و غیره، نیروی ذهنی، خلاقیت و قدرت آفرینش شرکتکنندگان به چالش-کشیده شده و افزایش مییابد. این قبیل بازی ها، مستقیماً قدرت ذهنی، خلاقیت قصّهگویی و داستانسراییِ فرد را تقویت میکند.

6) معرفی تمرینات بسیار موثر و جذاب برای افزایش خلاقیت، بدون نیاز به وسایل خاص: در این بخش، مدرّس با استفاده از تمرینات خلاقانهی مخصوصی که بدون نیاز به ابزار، قابل اجرا هستند، میزان خلاقیت و قدرتِ استفادهی فرد را از ذهن خود، در لحظه به چالش کشیده و چند بازی خلاقانه را نیز آموزش خواهد داد.

7) آموزش روشها و تکنیکهای خلاقانهی حلّ مسأله: در این بخش، ابتدا سوالات و معمّاهایی جذّاب و  تفکّربرانگیز مطرح شده و سپس روشهای اصولی حلّ چنین مسائلی تشریح خواهد شد. مهمترین نکته در برخورد     با هر مسأله، نحوهی نگاه کردن به آن مسأله و تجزیه و تحلیل نمودن آن است؛ در این جا، مدرّس سعی خواهد-کرد تکنیکهای نوآورانهی تجزیه و تحلیل مسائل را برای شرکتکنندگان تشریح نماید.

8) خلاقیت نمایشی: با استفاده از برخی تکنیکهای موجود در تئاتر (بهویژه نمایش خلاق) تلاش خواهد شد که جنبههای بسیار جذّاب و کارآمدِ این رشته برای شرکتکنندگان تشریح شده و امکانِ افزایش خلاقیت در افراد، از طریقِ نمایش، به ایشان بازگو خواهد شد.

9) تمریناتی برای ادامهی آموزش در خارج از کارگاه:مدرّس، پیش از پایان کارگاه ، تعدادی تمرینات خاصّ را در اختیارِ شرکتکنندگان میگذارد که با انجام آنها در منازل خود به طور مستمرّ، میتوانند خلاقیت خود را روز به روز افزایش دهند. اهمیت این تمرینات در این است که خلاقیت، گنجی نیست که بدون رنج به دست- بیاید و چنین کارگاههایی تنها سرنخهای رسیدن به خلاقیت را در اختیار شرکتکنندگان قرار میدهد و بقیهی راه، تنها با پشتکار و علاقهی شرکتکنندگان قابل طی شدن است.

* تقسیمبندی کارگاهها: کارگاههای «بازی، خلاقیت، زندگی» در دو جلسهی خردسال (تا 12 سال) و بزرگسال (13 سال به بالا) برگزار خواهد شد و مدّت زمان هر جلسه، حدود 3 ساعت میباشد.

 

1

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

10

 

11

 

12

Bazi-Khallaghiyat-Zendegi

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا