بیایین بازی فکری نخریم!!!!!

دوستانِ امروز بچه ها مون شده موبایل و تبلت، بازیهای فکری آنلاین، دانلود بازی و … حتی آدم بزرگا هم این دوستان عزیز تر ازجان رو می پرستن!!!!
مزایای بازیهای تبلتی و موبایلی :
بازیهای کامپیوتری خصوصیات و ویژگی های زیادی دارند و نمیشه از اونها به این راحتی عبور کرد ،گرافیک و کاراکتر سازی منحصر بفرد، مراحل متعدد بازی، راحتی و آسودگی در یادگیری بازیها و استفاده از یک عنصر مهم به نام جایزه توی بازی مثل پول، ستاره، کم مصرف کردن کالری و فسفر، خوش تیپ شدن بچه ها به واسطه عینکای خوشگلی که خواهند زد، از دست دادن تمرکز که باعث میشه کمتر به دور و برش توجه کنه و ما بزرگترا راحت ترزندگی کنیم ،خلاصه اینکه برای بچه ها و برای والدین راحت و بی دردسره، چونکه غالبا بدون پرداخت هزینه ایی برای خودِ بازی یا حداقلِ هزینه، میتوان یکی ،دو ساعت بچه ها رو سر کار گذاشت.کافیه یک گوشی موبایل اندرویدی یا ios ای داشته باشید، بازی فکری مورد نظر رو دانلود کنید و برای ساعت ها کودکان خود را سرگرم کنید!!!

فرض کنین رفتین به یک فروشگاه و خدای نکرده میخواین یه بازی فکری بخرین.
در خرید بازیهای فکری باید به کیفیت و جذابیت آنها توجه ویژه داشت، چونکه اگر زیبایی و جذابیت ظاهری وجود نداشته باشد کودکان، چه دختر، چه پسر را جذب نخواهد کرد، به سن بازیهای فکری توجه ویژه فرمایید وببینید آیا مناسب سن کودک شما هست یا خیر. هرگز بازیی که بزرگتر از سن کودک شماست را برایش توصیه نکنید، اکثر والدین فکر میکنند که بچه ی اونها استثنایی و ویژه ست ولی شما باز هم سن مناسب را در نظر بگیرید.بازی فکری اسمارت گیمز
نکته بعدی در مورد بازیهای فکری تعداد بازیکنان آن است ،برخی از بازیهای فکری بصورت حل مساله است مانند بازیهای تکنفره گروه “اسمارت گیمز” ولی برخی از بازیهای فکری دو نفره یا چند نفره است.روی بازیهای فکری تعداد بازیکن ذکر شده است.
خب حالا بازیی فکری رو خریدین و آوردین خونه و مسولیت خطیرتون رو تو بالا بردن ضریب هوشی و خلاقیت کودکتون را انجام دادین!!!!!
اما تا اینجاش خیلی سخت نبود فقط یه کمی به جیبتون فشار اومد.
کودک شما با اشتیاق بازی رو باز میکنه و می گه بیا با هم بازی کنیم و اینجاست که تمام بهانه های عالم به سراغتون میاد چونکه اولا باید راهنمای بازی رو بخونین که خوندن راهنما کلا تو قاموس ما ایرانیا جایگاهی نداره و ما کلا همه چیز رو از قبل میدونیم، ثانیا باید با بچه مون وقت بگذرونیم که در اینصورت وقت خوندن کامنتای 170 تا گروهی رو که در شبکه های اجتماعی عضویم رو از دست میدیم.
بچه هم یه چند دقیقه ایی با بازیه هست و بعد هم هیچی نمی فهمه و بازی فکری رو ول میکنه و سراغ یار دیرینش تبلت و موبایل میره.
پس نتیجه اخلاقی داستان اینکه بازی فکری بد است چونکه :
1)مغز نازنین کودکمان را کار می اندازد.
2)راحتی کودکمان را میگیرد چون باید فکر کند.
3)از خودمان وقت میگیرد و به کارهای ارزشمندمان نمیرسیم.
4)هزینه دارد و کلا لباس برند پوشیدن و لوازم التحریر و کیفی که چشم هم مدرسه ایی های بچه مون رو در بیاره خیلی خیلی اولویت دارد.

5)کودکمان ممکن است دوستای جدید واقعی (نه مجازی) پیدا کنه و چه بسا این دوستان باعث انحراف و اعتیاد و… بچه هامون بشن پس تنهایی خیلی بهتره.
6)گیر دادن بچه ها به پدر و مادر برای بازی کردن با بچه ها.
7)اهل فکر و منطق شدن و پیدا کردن قدرت حل مساله که ممکنه باعث رشد خلاقیت و تمرکز شون بشه که اینا شاید باعث بشه مملکتمون پیشرفت کنه، یه کم به مسایل بیشتر فکر کنه بعدا توی زندگیش بتونه مسایل رو با فکر ومنطق حل کنه و خدای نکرده آمار طلاق و دعوا و اعتیاد و… پایین بیاد و بین کشورهای دیگه سر شکسته بشیم.

چند تا واقعیت خنده دار:

کشور چک که جمعیت و مساحتش اندازه یک استان ما هم نیست در سال حدود 8 تا 10 برابر کشور ما بازی فکری وارد کشورشان میشود.
سرانه خرید بازی و اسباب بازی در کشور آمریکا حدود 350$ برای هر کودک است و در ایران این عدد حدود 5$ است.
در تمام مدارس یکی از دشمنان همسایه، بازیهای فکری جز اساسی ترین موضوعات آنهاست.

به زندگی خودم که نگاه میکنم می بینم که هر جایی که برام راحت بوده و همه چیز در اختیارم بوده برام اتفاق خاصی نیفتاده و تو یک خواب خرگوشی راحت بودم در حقیقت برای من رشد و آگاهی جاهایی بوده که راحتیمو هزینه کردم.

خواندن این مقالات در زمینه بازی فکری خالی از لطف نیست:

چه اسباب بازی و بازی فکری برای چه سنی مناسب است؟

برای خرید یک بازی فکری یا اسباب بازی به چه نکاتی توجه کنیم؟

بازی فکری در ویکی پدیا

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا